✓ Uw eigen foto op dekbed ✓ Gratis kussenslopen bij uw dekbed ✓ Méér dan 7500 foto dekbedden verkocht ✓ Hoge kwaliteit dekbed

Dekbedovertrek bedrukken

Fotoopdekbed.nl levert super gave dekbedovertrekken in verschillende formaten. Wij printen op kwaliteit stof. Upload simpel uw eigen foto en ontvang een super gaaf product voor thuis. Ook leuk als cadeau! Een foto op dekbed geeft elke slaapkamer een extra leuk tintje.

Direct bestellen

 

Dekbedovertrek bedrukken
 

Een simpel dekbed, dat doorgaans op een bed wordt aangetroffen, begint op een gegeven moment te vervelen. Zeker in tegenstelling tot een prachtig dekbedovertrek voorzien van een eigen bedrukking. Het is dus niet bijzonder dat er steeds meer vraag is naar bedrukte dekbedden. Fotoopdekbed.nl is graag uw leverancier van kwalitatief hoogwaardige overtrekken in vele verschillende formaten, geschikt voor zowel 1- als 2-persoonsbedden. Met ons product wordt de sfeer in uw slaapkamer direct verhoogd. En dat misschien zelfs met uw eigen gezicht of familiefoto. Het is een echte eyecatcher, die gelijk opvalt, zodra iemand de ruimte passeert of binnenkomt. Een bedrukt dekbedovertrek is tevens perfect geschikt om te gebruiken als verrassing of cadeau voor uw vriend, vriendin of familielid.
 

Dekbedovertrek bedrukken tekst
 

Een inspirerende tekst, slogan of eigen naam; je kunt het zo gek niet bedenken. Het leuke is dat de mogelijkheden van een bedrukt dekbedovertrek ronduit eindeloos zijn. Wij beschikken over hoogwaardige printapparatuur, opdat uw wensen tot in de puntjes kunnen worden vervuld. U heeft dan ook zeer veel opties om de tekst te laten bedrukken in de door u verlangde grootte, type en formaat. Ziet u door de bomen het bos niet meer en raadpleegt u liever een deskundige, die u vakkundig advies kan verschaffen? Wees dan niet bang om ons per mail of telefoon te contacteren. Wij helpen u graag!
 

Dekbedovertrek bedrukken foto
 

Voor de meeste geïnteresseerden is het echter geen lastige keuze om te kiezen voor een dekbed bedrukt met tekst of een overtrek bedrukt met een foto. Vaak zijn zij namelijk al gauw van mening dat de tweede mogelijkheid hun voorkeur heeft. Indien u uw dekbed wilt voorzien van een gepersonaliseerde foto, dan dient u deze afbeelding bij te voegen via uw computer, Facebook, Flickr of Instagram. Zodra u uw persoonsgegevens heeft ingevuld en het product heeft afgerekend, nemen wij uw order ogenblikkelijk op tot onze opdrachten. Uw dekbedovertrek zal zo spoedig mogelijk worden bedrukt met de door u gewenste foto.
 

Bedrukt dekbedovertrek speciale effecten
 

Bent u een echte fanaat van special effects en wilt u dit graag door middel van uw huisstijl laten zien? Speciaal voor de liefhebber bieden wij de mogelijkheid om de betreffende afbeelding te laten printen met een special effect. Zo kunt u bijvoorbeeld het effect kleuraccent gebruiken om het dekbed mooi te laten matchen met uw wand. Heeft u een hele reeks foto’s en wilt u deze graag allemaal tonen op uw dekbedovertrek? Bij fotoopdekbed.nl is niets te gek. Wij kunnen namelijk een collage van vier tot zestien afbeeldingen op uw overtrek maken tegen een kleine vergoeding van 20 euro. Zo wordt u iedere dag weer herinnert aan uw beleefde gebeurtenissen.
 

Bedrukt dekbedovertrek bestellen

Is uw interesse voor een dekbedovertrek gewekt? Het dekbed geheel in het zwart-wit, als popart of simpelweg een bedrukking van een prachtig citaat van een bekend persoon? Wij helpen u graag uw wensen en eisen te realiseren. Naast een bedrukt dekbedovertrek kunt u ook een tekst of foto op een kussen laten aanbrengen. Op deze manier komt het opvallende beddenset  kostelijk met elkaar overeen; wel zo mooi! Kampt u tijdens het kiezen of bestellen met een vraag of onduidelijkheid? Aarzel dan niet en vraag onze ervaren collega’s om hulp. Tijdens de kantooruren zijn zij u graag van dienst!