✓ Uw eigen foto op dekbed ✓ Gratis kussenslopen bij uw dekbed ✓ Méér dan 7500 foto dekbedden verkocht ✓ Hoge kwaliteit dekbed

Gepersonaliseerd dekbedovertrek

Fotoopdekbed.nl levert super gave dekbedovertrekken in verschillende formaten. Wij printen op kwaliteit stof. Upload simpel uw eigen foto en ontvang een super gaaf product voor thuis. Ook leuk als cadeau! Een foto op dekbed geeft elke slaapkamer een extra leuk tintje.

Direct bestellen


Gepersonaliseerd dekbedovertrek
 

Bij het binnenkomen van de slaapkamer is het dekbedovertrek een echte eyecatcher. De keuzes bij Fotoopdekbed.nl zijn eindeloos. Tegenwoordig is het zelfs een mogelijkheid om voor uw 2-persoonsbed het overtrek te voorzien van een haarscherpe gezinsfoto. Maar ook een foto op uw 1-persoonsbed is geen vergeten optie. Vaak wordt nagelaten hoeveel sfeer een levendig dekbed kan bezorgen aan de kamer. Daarom zijn wij graag uw verzorger en helpen wij u bij het creëren van uw eigen, originele slaapkamerdecoratie. Neem gerust een kijkje in ons grootschalig assortiment en decoreer uw kamer met een gezellig dekbedovertrek voorzien van een mooie gezins- of familiefoto; de sfeergever in uw kamer!
 

Gepersonaliseerde foto op dekbedovertrek
 

Ontwerpen, uploaden en versturen. Het stappenplan van het bestellen van een subliem dekbedovertrek is kinderwerk. Bij het ontwerpen van uw dekbed kunt u gebruik maken van onze online editor. Dit betekent dat u geheel eigenhandig het door u gewenste overtrek kunt samenstellen! Gepaard met ons advies, mits gewenst, kan dit mooie project niet meer in de soep lopen. Het ontwerp, dat u aan ons levert, wordt met zeer goede printtechniek op kwaliteit stof gedrukt. Wij behandelen elk order aandachtig, afgezien van de grootte. Fotoopdekbed.nl is met genoegen uw verstrekker van een superieur dekbedovertrek in ieder formaat.
 

Kussensloop foto gepersonaliseerd
 

Een passende foto op uw kussensloop is geen overbodige luxe bij een betamelijk gepersonaliseerd dekbedovertrek. Het is natuurlijk wel zo simpel om gelijk twee vliegen in één klap te slaan. Ons scala aan kussenslopen bestaat uit vijf verschillende formaten, die u evenals het dekbed voor een fatsoenlijk prijsje kunt aanschaffen. De foto op de kussensloop is geheel naar uw wens, u bepaalt dus ook of u gebruikmaakt van de speciale effecten, zoals: collage, popart, kleuraccent of mozaïek. Tevens behoren zwart-wit en sepia tot de mogelijkheden. Mocht u een speciaal effect willen benutten, dan krijgt u aanvankelijk een mailtje met een bijpassend voorbeeld. Aan de hand van uw impressie kunt u vervolgens beslissen. Een gepersonaliseerd dekbedovertrek of kussensloop is ook perfect geschikt als cadeau voor uw vriend, vriendin of familielid!
 

Kant-en-klaar gepersonaliseerd dekbedovertrek
 

Naast een gepersonaliseerd dekbedovertrek is het uiteraard ook denkbaar om een kant-en-klaar exemplaar aan te schaffen. De doorsnee overtrekken vindt u bij ons onder het kopje ‘Kant-en-klaar’. Ondervind welk type het meeste aanspreekt en verwen uzelf met een prachtig dekbedovertrek, geheel tot stand gebracht met de beste materialen van diverse A-merken. Onze categorieën bestaan zoal uit Disney, voetbal en cartoon. Bij ieder van deze producten bent u verzekerd van een goede aankoop. Neem vandaag nog een kijkje in ons assortiment en neem het product dat aan uw eisen en wensen voldoet.

Gepersonaliseerd dekbedovertrek bestellen
 

Het bestellen van zowel een kussensloop als een dekbedovertrek kan erg eenvoudig worden gedaan. Het is ronduit een kwestie van uw gegevens invullen en de aankoop afrekenen. Binnen enkele werkdagen kunt u het pakket verwachten. Mocht u meer informatie wensen, vragen hebben of verlangen naar advies, dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen. Ons vakkundig personeel is u graag van dienst. Wij helpen u graag met uw onduidelijkheden per telefoon of e-mail, van idee tot realisatie.