✓ Uw eigen foto op dekbed ✓ Gratis kussenslopen bij uw dekbed ✓ Méér dan 7500 foto dekbedden verkocht ✓ Hoge kwaliteit dekbed

Kussensloop bedrukken

Fotoopdekbed.nl levert super gave dekbedovertrekken in verschillende formaten. Wij printen op kwaliteit stof. Upload simpel uw eigen foto en ontvang een super gaaf product voor thuis. Ook leuk als cadeau! Een foto op dekbed geeft elke slaapkamer een extra leuk tintje.

Direct bestellen


Kussensloop bedrukken      
 

Je hebt er vast al eens aan gedacht of kreeg een hint van een vriend, vriendin of familielid. Hippe kussenslopen zijn hedendaags helemaal in en kom je steeds vaker tegen. Dit is niet zonder reden, want een bedrukte kussensloop zorgt voor een fleurige look in de slaapkamer. Bij fotoopdekbed.nl is het erg eenvoudig om een kussensloop, met daarop de door u gewenste afbeelding, te verkrijgen. Wij hanteren de juiste normen bij het tot stand brengen van uw product en gebruiken doorgaans hoogwaardige printapparatuur, opdat uw wensen tot in de puntjes kunnen worden vervuld. Uw foto wordt gedrukt op kwaliteit stof. Er kan dus ook de gevolgtrekking worden gemaakt dat onze kussenslopen een zeer lange levensduur kennen.
 

Snelle levering bedrukte kussensloop
 

Nederlanders zijn over het algemeen niet erg geduldig en houden ervan dat er geen onnodige tijd wordt verspild. Er is niets zo vervelend als een enorm lange verzendtijd bij het online bestellen van een product. Daarom verwerken wij uw orders zeer vlug en vindt de bedrukking vlot plaats na het afronden van uw bestelling. De gebruikelijke bezorgduur van uw pakket bedraagt ongeveer 2 werkdagen. De levertijd hangt af van de grootte van uw bestelling. Indien u een aanvraag heeft gedaan naar een grotere hoeveelheid producten, dan kan de levertijd hiervan afwijken in verband met apart vervoer. Zodra uw pakketje onderweg is, wordt u hierover geïnformeerd.
 

Kussensloop met gezicht erop
 

De mogelijkheden van het bedrukken van een kussensloop zijn eindeloos. Ben je een creatieveling, dan zit je hoogstwaarschijnlijk vol inspiratie om het sloop van een mooi kunstwerkje te voorzien. Heb je hiervoor ietwat minder aanleg, dan is dat zeker geen probleem. Als u namelijk interesse heeft in een bedrukte kussensloop, dan kunt u volgens ons simpele stappenplan een bestelling plaatsen. Een veel gekozen optie is dat er een afbeelding van een gezicht op het kussensloop wordt geprint. Dit zorgt voor een vermakelijk beeld van het totaalplaatje van het bed. Tegenwoordig doet het zich steeds vaker voor dat het kussensloop, waarop een gezichtsafbeelding is aangebracht, samen met een bedrukt dekbedovertrek wordt besteld. Hierbij kan eventueel worden ingespeeld op dezelfde vormen of kleurcombinaties, die op het beddengoed worden afgedrukt.
 

Kant-en-klare kussensloop

 

Wilt u liever niet zelfstandig een kussensloop bedrukken en kiest u eerder uit één van onze vele mogelijkheden in ons assortiment? De kant-en-klaar categorie in onze webshop staat vol met schitterende kussenslopen en dekbedovertrekken. Hierin kunt u kiezen uit vele soorten diverse designs, die voorzien zijn van prachtige kleuren en patronen. Omdat wij te alle tijde gebruikmaken van A-merken, is hoge kwaliteit gegarandeerd. Neem vandaag nog een bedrukt kussensloop dat aan uw eisen en wensen voldoet.
 

Bedrukt kussensloop bestellen

Uw eigen kussensloop bedrukken is erg eenvoudig. Daarnaast is het ook een optie om een product te selecteren uit één van onze eigen, aanbevolen ontwerpen. Het bestellen van een kussensloop met bedrukking is erg eenvoudig en wordt door velen als kinderwerk geacht. U hoeft slechts de door u gewenste producten in de winkelwagen te plaatsen, waarna u vervolgens uw persoons- en betaalgegevens dient in te vullen. Heeft u tijdens het uitzoeken of bestellen van uw product een vraag of wenst u simpelweg meer informatie? Tijdens de kantooruren staat ons ervaren team voor u klaar, dat u professioneel advies kan verschaffen. Zij helpen u graag bij al uw onduidelijkheden!