Reviews

Tevreden klanten


Wij gaan altijd voor de 5 sterren.

★★★★★ Geweldige kwaliteit en supersnelle levering!
Ik ben zo blij met mijn bestelling bij deze webwinkel. De kwaliteit van het dekbed overtrof mijn verwachtingen en de foto is scherp en levendig afgedrukt. Bovendien was de levering supersnel. Ik zal zeker weer bestellen.

★★★★★ Fantastisch cadeau-idee!
Mijn dekbed met een gepersonaliseerde foto is het perfecte cadeau voor mijn vriendin. Ze was ontroerd door de attentie en de printkwaliteit was geweldig. Bedankt voor het maken van deze speciale herinnering mogelijk!

★★★★★ Uitstekende klantenservice.
Toen ik een vraag had over mijn bestelling, reageerde de klantenservice snel en vriendelijk. Ze gaven me alle informatie die ik nodig had. Geweldige service en geweldig product.

★★★★★ Superzacht dekbed, perfecte afdruk.
Het dekbed is niet alleen heerlijk zacht, maar de afdruk van mijn foto is ook perfect. Het heeft mijn slaapkamer meteen opgefleurd. Ik zou deze webwinkel aan iedereen aanbevelen.

★★★★★ Snelle en eenvoudige bestelervaring.
Het uploaden van mijn foto en het plaatsen van de bestelling was zo eenvoudig. Ik waardeer het gebruiksvriendelijke proces en de snelle bevestiging. Binnen no-time had ik mijn gepersonaliseerde dekbed.

★★★★★ Prachtige details, oog voor kwaliteit.
De details op het dekbed zijn prachtig, en het laat zien dat hier aandacht is besteed aan de kwaliteit van het afdrukproces. Ik ben onder de indruk van de zorg die aan mijn bestelling is besteed.

★★★★★ Mijn favoriete dekbed ooit.
Mijn nieuwe dekbed met de foto van mijn familie erop is nu mijn absolute favoriet. Het is niet alleen mooi, maar ook comfortabel. Ik kan niet stoppen met glimlachen als ik eronder lig.

★★★★★ Gepersonaliseerd slapen op z'n best.
Dit is de tweede keer dat ik hier bestel, en opnieuw ben ik niet teleurgesteld. Slapen onder een dekbed met mijn eigen foto voelt zo persoonlijk en speciaal. Ik raad het ten zeerste aan.

★★★★★ Perfecte manier om herinneringen te koesteren!
Het afdrukken van mijn favoriete vakantiefoto op een dekbed was de perfecte manier om die mooie herinnering dagelijks te ervaren. De kleuren zijn levendig en de stof is van hoge kwaliteit.

★★★★★ Een uniek geschenk voor speciale momenten!
Ik heb hier een dekbed besteld voor de verjaardag van mijn moeder, met een foto van ons gezin. Ze was ontroerd en vond het geweldig. Bedankt voor het creëren van zo'n uniek en waardevol geschenk.
 

Check alle reviews van 24fotoophout.nl


 

Check alle reviews van Fotoopdekbed.nlOok een leuke recensie geven?

Heeft u een goede ervaring met ons bedrijf? Stuur dan een e-mail met uw reactie naar info@fotoopdekbed.nl Uw ervaring / recensie wordt dan gedeeld op deze pagina. Onder de eerste 30 inzenders worden 5 cadeaubonnen ter waarde van 50 Euro verloot.