Zakelijke offerte

Zakelijk bestellen

Bij Fotoopdekbed.nl kunt u grotere aantallen foto's op dekbed bestellen. U kunt volledig naar eigen wens geschikte foto's en afbeeldingen selecteren die uw bedrijf uitstekend vertegenwoordigen. Denk hierbij aan uw bedrijfslogo of afbeeldingen van uw producten en / of diensten.

Hoewel u natuurlijk deze prachtige dekbedden in uw eigen slaapkamer kunt plaatsen, lenen de dekbedden zich ook uitstekend voor diverse zakelijke toepassingen. Gebruik ze bijvoorbeeld als promotiemateriaal op beurzen of als uniek relatiegeschenk.

Daarnaast kunt u overwegen om foto op dekbed cadeaubonnen te schenken, bijvoorbeeld als onderdeel van kerstpakketten of voor speciale loyaliteitsprogramma's. Onze studioafdeling kan deze cadeaubonnen voor u ontwerpen, geheel afgestemd op uw huisstijl en voorzien van uw eigen logo.

Waarom Fotoopdekbed.nl:

Specialist, ambacht en passie staan voorop
Hoge kwatiteit polyester / katoen
Niet tevreden = Geld retour
Bepaal altijd uw eigen uitsnede
Als beste getest en beoordeeld met een 9+
Snelle verzending, spoed is mogelijk

Indien u benieuwd bent naar de zakelijke mogelijkheden die Fotoopdekbed.nl te bieden heeft, nodigen wij u uit om een zakelijke offerte aan te vragen via het contactformulier op onze website. Zodra wij uw formulier ontvangen, zal onze verkoopafdeling telefonisch contact met u opnemen om uw specifieke wensen te bespreken. Voor directe vragen zijn wij bereikbaar op 050 211 1590.